Članstvo PRO omogočajo

ZSAM_logo
ARAG_logo
Zav_TRIGLAV_logo

Dragi vozniki!

Profesionalni voznik je pomemben poklic, brez katerega bi se danes razviti svet ustavil. Prevažamo vse, kar ljudje potrebujemo in tudi tisto česar več ne potrebujemo. Voznikov je veliko a še vedno premalo, zato je v transportu mogoče tudi danes dobiti trajno zaposlitev. Bodimo ponosni na svojo vlogo v družbi in pokažimo medsebojno solidarnost združeni v prizadevanjih za izboljšanje pogojev dela voznikov ter medsebojno kolegialno podporo. Združeni zmoremo poskrbeti drug za drugega in tudi prav je tako.

Zveza ZŠAM Slovenije

Oditi na službeno pot »brez skrbi« je velikokrat še neizpolnjena želja vsakega profesionalnega voznika.

Cesta je nepredvidljiva in nevarna. Disponenti, vodje avto parkov, skladiščniki, inšpektorji, cariniki, policisti zahtevajo svoje od profesionalnega voznika. Varnost zaposlitve je čedalje bolj pomembna – tudi za varnost družine. Varnost na evropskih cestah nam članom Zveze Združenj šoferjev in avtomehanikov v ČLANSTVU PRO zagotavljata :ARAG s sistemom pravne zaščite voznika in Zavarovalnica TRIGLAV z zdravstveno asistenco.

Naši člani v ČLANSTVU PRO so pri vožnji sproščeni, saj vedo, da jih spremlja močna mreža varnosti. Poleg tega so informirani glede pravilnosti in spoštovanja delovnega časa – čitalec kartice delovnega časa voznika in program sta del paketa ČLANSTVA PRO. Naši člani so tudi dobro informirani, saj 8-krat letno prejmejo kvalitetni reviji Tranzit in Prometno varnostni vestnik.

Povežimo se v močno skupnost in sooblikujmo varen in spoštovan poklic profesionalnega voznika.

Prijavnica Članstvo PRO Prijavnica Članstvo PRO


  Kontakt

  Zveza ZŠAM Slovenije
  Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenija


  Za vse dodatne informacije, nas pokličite ali pišite na:

  Telefon: 051 / 388 183

  E-mail: tajnistvo@zveza-zsam.si